Hellmann's Real Mayonaise Squeeze

Geen prijzen?
Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
Op voorraad
Hellmann's Real Mayonaise Squeeze
Merk
Hellmann's
Verkoopeenheid
Fles 430 Milliliter
Productnummer
2310754
Ei
Productomschrijving
Hellmann's Real Squeeze. Hellmann's Real is een mayonaise volgens Engels recept. Het heeft een onmiskenbare frisse smaak en een stevige structuur. Hellmann's Real Mayonaise heeft een onmiskenbare smaak, een rijke, zachte textuur en is gemaakt van kwalitatieve ingrediënten. De herkenbare smaak gaat terug naar de creatie van Hellmann's Mayonaise in een New Yorkse deli in 1912. Ideaal voor salades en sandwiches en als basis voor sauzen: deze mayonaise geeft binding aan alle gerechten. Een lekkere saus voor bij friet, burgers en al je snacks, heerlijk ook als dip. Gemaakt met vrije-uitloopeieren, glutenvrij en geschikt voor een vegetarische voeding. Hellmann’s Real Mayonaise is speciaal voor grootverbruikers verkrijgbaar in een emmer van 5 liter. Daarnaast is er deze knijpfles van 430 ml met een handige doseerdop die verspilling tegengaat.
Ingrediënten

Ingrediënten: Raapzaadolie (78%), water, EI en EIGEEL (8,9% waarvan 5% EIGEEL) (vrije uitloop), alcoholazijn, zout, suiker, geconcentreerd citroensap, antioxidant (E385), aroma's, paprika-extract, zonnebloemolie.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Engerie2812 kJ/684 kcal
Vetten75 g
waarvan verzadigde vetzuren6,3 g
Koolhydraten1,4 g
waarvan suikers1,3 g
Eiwitten1,1 g
Zout1,4 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag