Jouw gasten verwachten kwaliteit, bied ze The REAL Taste

Hellmann’s staat voor vers en smaakvol eten waarbij het gebruik van verantwoorde ingrediënten centraal staat. Hellmann’s staat vooral bekend om zijn REAL mayonaise. Maar het assortiment is uitgebreider dan alleen de heerlijke mayonaise, zoals sandwichsauzen, dressings en vinaigrettes. Ontdek alles over het merk Hellmann’s op deze pagina.

 

Voor ons zijn goede producten niet enkel smaakvol maar dragen ze ook bij aan een verantwoorde voeding, op een milieuvriendelijke manier.

Hoe is  Hellmann’s ontstaan?
1905 Opening deli New York
In 1905 opende Richard Hellmann een deli in New York waar hij sandwiches verkocht. Deze bereidde hij met Blue Ribbon Mayonaise, gemaakt volgens het recept van zijn vrouw.

 

1913 Blue Ribbon als handelsmerk
De mayonaise werd zo populair dat Richard besloot om zijn Blue Ribbon Mayonaise, tegenwoordig Hellmann’s, in te schrijven als handelsmerk.

 

1961 Hellmann’s over de grens
Vanaf 1961 kon men Hellmann’s ook buiten de Verenigde Staten kopen. Mayonaise-liefhebbers van over de hele wereld maakten zo kennis met de ’World’s Favorite’.

 

2014 ‘World’s Favorite ook in Nederland’
Vanaf 2014 is Hellmann’s overal verkrijgbaar in Nederland. Eindelijk! Hellmann’s is bereid volgens Engels mayonaiserecept, je herkent het aan de onmiskenbare frisse smaak en een stevige structuur.

 

2019 Introductie Vegan variant
Vanaf  2019 is Hellmann’s ook beschikbaar in een vegan-variant. 100% vegan, 100% Hellmann’s smaak.

Goed van boer tot bord
Hellmann’s wijdt zich al lange tijd toe aan duurzaamheid en verantwoordelijk ondernemen. Voor ons zijn goede producten niet enkel smaakvol maar dragen ze ook bij aan een verantwoorde voeding, op een milieuvriendelijke manier.

 

Vrije uitloop eieren
Al de eieren in onze producten zijn vrije-uitloop eieren.

 

Duurzame productie
Onze ambitie is om tegen 2020 voor al onze Hellmann’s producten 100% van onze eieren, oliën, tomaten en mosterd duurzaam te betrekken. Voor de eieren en tomaten hebben we die doelstelling al behaald.


Verantwoorde voeding

  • Een bron van goede vetten
  • Laag in cholesterol
  • Zoutgehalte in lijn met de WHO aanbeveling

 

 

Real Taste, Less Waste
Wij geloven er in dat u bij onze producten échte smaak ervaart en daarbij zo min mogelijk afval bewaart. Het is onze voornaamste prioriteit om ons verpakkingsafval te reduceren. In 2025 is 100% van onze plastic verpakkingen herbruikbaar, recyclebaar of composteerbaar. In 2025 is 25% van onze plastic verpakkingen afkomstig van gerecycled plastic.

 

Assortiment van Hellmann’s:
REAL mayonaise: grootverpakking, potten en knijpflessen
Vinaigrettes: 1 liter flessen zoals balsamico vinaigrette
• Koude sauzen: diverse smaken zoals cocktail, aioli, ketchup en mosterd
• Sandwichsauzen: 570 ml, diverse smaken zoals honing mosterd
Dressings: 3 liter en 1 liter, met diverse smaken zoals Caesar en Thousand Island dressings

Producten van Hellmann's

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Meer weten? Bekijk hieronder de blogpagina's van Hellmann's

Hellmann's dressing

Hellmann's mayonaise

Hellmann's vinaigrette

    Ik heb eenvraag