Hendi Milkshakemixer Bpa-Vrij Zwart

Hendi Milkshakemixer Bpa-Vrij Zwart

116,88 per stuk
56 108 70_Foto1.jpg
56 108 70_Foto2.jpg
56 108 70_Foto3.jpg
56 108 70_Foto4.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Eerst mogelijke leverdatum 08-05-2024
Dit artikel wordt voor jou besteld. Bij de eerst volgende bestelling wordt dit artikel meegeleverd.
Hendi Milkshakemixer Bpa-Vrij Zwart is te bestellen in veelvoud van 1
Hendi Milkshakemixer Bpa-Vrij Zwart
Merk
Wijnhuis
Hendi
Verkoopeenheid
Stuk 1 Stuks
Productnummer
5610870
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Ontworpen door Nederlands ontwerper Robert Bronwasser. Maak zonder moeite Freddo-cappuccino's, Frappes en natuurlijk milkshakes. De behuizing is gemaakt van ABS-kunststof. De basis is verzwaard voor extra stabiliteit en is voorzien van rubberen voetjes. De motor kan de roerders op twee snelheden laten draaien: 15.000 en 19.000 RPM. Bedien de milkshake mixer met de tweesnelhedenschakelaar aan de bovenkant die gemakkelijk bereikbaar is. De milkshake mixer is uitgerust met een microschakelaar, zodat hij alleen kan werken wanneer de beker correct is geplaatst. Kies tussen twee verschillende roerders om de hoeveelheid lucht in de mix te regelen. Inbegrepen in de set: RVS mengbeker (0,95 liter), tritan mengbeker (0,9 liter) en een set van 2 tritan roerstaafjes.Beker en roerders zijn vaatwasmachinebestendig.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag