Italiaanse bospaddenstoelensoep met gnocchi en selderij
4 couverts
45 minuten
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Knorr.
Ingrediënten
- 100 gr bospaddenstoelen
- 8 gr bladselderij
- geklaarde boter
- zout en peper
- 80 gr Knorr Bospaddenstoelensoep
- 160 gr gnocchi
Bereidingswijze
- Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
- Maak ondertussen de paddenstoelen goed schoon en snijd ze grof.
- Bak de paddenstoelen in wat boter en voeg hier de selderij aan toe. Breng deze op smaak met zout en peper.
- Voeg de paddenstoelen toe aan de soep.
- Kook de gnocchi en bak ze vervolgens in boter en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Bordopmaak
- Verdeel de gebakken gnocchi over de borden en schep hier de soep bovenop.
Bestel ingrediënten