Welkom bij Knorr Professional

Liefde voor lekker, smaakvol en gezond eten zit in ons DNA. Knorr Professional is er voor iedereen die in de professionele keuken staat. Van chef de cuisine tot leerling chef en alles wat daartussen zit.
Samen met jou maken we elke dag weer het verschil in de keuken.

Knorr Professional

Knorr Professional is er exclusief voor de Foodservice. Wij zetten ons in voor een authentieke, veelzijdige en duurzame manier van koken, waarbij je tijd wint in jouw keuken. De producten van Knorr Professional zijn gemaakt volgens de beste recepturen, met de mooiste producten en dat altijd met een constante kwaliteit.

 

Langzaam veranderen we onze Knorr-lijnen naar Knorr Professional. Dit zijn producten exclusief voor chefs, waarmee je tijd kunt winnen in jouw keuken. De slimme basis en constante kwaliteit bieden jou als chef de ruimte om je eigen signatuur toe te voegen aan jouw gerechten.

 

Knorr Professional staat voor een authentieke smaak, consistente kwaliteit en het creëren van nieuwe technieken en geavanceerder koken.

Lekker eten op elke tafel, sinds 1883

Het begon allemaal in 1883 toen Carl Heinrich Knorr het bedrijf startte. Zijn missie was helder, simpel en concreet; lekker eten op elke tafel. Wij gaan terug naar die tijd, maar natuurlijk wel met de kennis van nu. Wij willen graag, samen met jou, werken aan nog beter, lekkerder en gezonder eten.

Ondertussen zijn we met Knorr het grootste voedingsmerk ter wereld waarbij we marktleider zijn in veel savoury categorieën en aanwezig in professionele keukens in meer dan 65 landen.

Nieuwe generatie Chefs vraagt om een nieuwe generatie Knorr

Omdat chefs zich willen blijven ontwikkelen in hun vak, kunnen jullie een partner gebruiken die begrijpt waar het in een professionele keuken om draait; de juiste producten voor de juiste smaak. Knorr Professional levert pure en authentieke ingrediënten die overeind blijven in de meest veeleisende keukens. Zo kan jij je gerechten steeds verder verfijnen. Dat resulteert in betere, gezondere en smaakvollere recepten.

Assortiment

Ons Knorr Professional assortiment bestaat uit verschillende soorten producten, als slimme basis of om je eigen signatuur toe te voegen, zoals:

Uitgelichte producten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Recepten

Ik heb eenvraag