Kleine Rust Fairtrade Rood Zuid-Afrika

Kleine Rust Fairtrade Rood Zuid-Afrika

4,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Kleine Rust Fairtrade Rood Zuid-Afrika
Merk
Wijnhuis
Kleine Rust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884165
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Pinotage Shiraz
Alcoholpercentage: 14,0%
Fruitig
Zacht
Subtiel
Rijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Stellenrust Estate is opgestart in 1928 in het vermaarde Zuid-Afrikaanse wijngebied Stellenbosch. Het domein bestaat uit ongeveer 400 ha waarvan de helft gelegen is in de 'Golden Triangle' regio die internationaal bekend is voor de vruchtbare rode ondergrond. De andere helft ligt hoog op de Bottelary Hills met een veel koeler klimaat en een lichte zeebries die van Kaapstad overwaait. Deze Kleine Rust is een blend van Pinotage en Shiraz en heeft tonen van rijpe frambozen en wat peper op de neus. De smaak is zacht, weelderige, sappig en rond met elegante tannines en veel bessen . In de neus en op het einde een lichte rokerige toets.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag