Du Toitskloof Pinotage Merlot Cabernet

Du Toitskloof Pinotage Merlot Cabernet

5,86 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Du Toitskloof Pinotage Merlot Cabernet
Merk
Wijnhuis
Du Toitskloof
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890493
Zuid-Afrika - Breede River Valley
Cabernet Sauvignon Merlot Pinotage
Alcoholpercentage: 13,5%
Krachtig
Soepel
Rond
Vol
Zacht
Duurzaam
Boervriendelijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een bijdrage leveren aan een betere wereld en tegelijkertijd een heerlijk glas wijn drinken? Dat kan, door de wijnen van Du Toitskloof uit de Breedekloof-vallei te drinken. Dit dynamische en innovatieve bedrijf was een van de eerste Fairtrade-geregistreerde wijndomeinen van Zuid-Afrika en zorgt vandaag de dag voor een aanzienlijke verbetering van de levensstandaard van zo'n 2000 werknemers. De geschiedenis van dit relatief jonge bedrijf begon in 1962. Du Toitskloof werd als coöperatie opgericht door zes vooruitstrevende wijnboeren. Aanvankelijk was het bedrijf gericht op de productie van bulkwijnen, na verloop van tijd werd de focus verlegd naar het maken van gebottelde kwaliteitswijnen. Inmiddels is Du Toitskloof uitgegroeid tot een grote en belangrijke speler op de Zuid-Afrikaanse en internationale wijnmarkt. Het bedrijf telt maar liefst 13 leden, die met elkaar 22 wijngoederen bezitten. Deze rode wijn is een mooi afgeronde, mediumvolle blend van 45% Pinotage, 35% Merlot en 20% Cabernet. Uitnodigende smaken van rijpe frambozen en rode bessen, tinten van gedroogde banaan en licht gepeperd. Deze wijn heeft een indrukwekkende zachtheid met een fruitige afdronk.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag