Knorr Kippenbouillon Tablet

Knorr Kippenbouillon Tablet

16,07 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Knorr Kippenbouillon Tablet
Merk
Wijnhuis
Knorr
Verkoopeenheid
Bus 66 Tablet
Productnummer
2300177
Alcoholpercentage: 0,0%
Selderij
Productomschrijving Wijnomschrijving
Knorr Kippenbouillon tabletten zijn geschikte smaakmakers voor soepen, sauzen en pastagerechten. Een goede basis met een authentieke en traditionele smaak voor uw maaltijdsoep en warme hoofdgerechten met bijvoorbeeld kip. De tabletten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen. Deze voorgedoseerde bouillontabletten zijn zeer makkelijk in het gebruik en ideaal voor kleine hoeveelheden. De tabletten zijn geschikt voor een glutenvrij dieet. De tabletten zijn verpakt per 66 tabletten en verkrijgbaar in meerdere smaakvarianten.
Ingrediënten

Ingrediënten: zout, zetmeel, plantaardige vetten (palmvet, volledig gehard palmvet), smaakversterkers (E621, E631, E627), kaliumchloride, suiker, aroma's, kippenvet 3%, ui¹, kruiden en specerijen (peterselie¹, knoflook, kurkuma, SELDERIJZAAD), kippenvlees 1%, wortel¹, karamelstroop, maltodextrine, rode paprika¹, voedingszuur (citroenzuur), antioxidant (rozemarijnextract). ¹Duurzaam geteelde ingrediënten.

Allergenen
  • Selderij
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 6 kcal
Vetten0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,2 g
Koolhydraten0,6 g
waarvan suikers0,5 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,67 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag