Knorr Professional Liquid Concentrate Groente(Vegan)

Knorr Professional Liquid Concentrate Groente(Vegan)

21,98 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Knorr Professional Liquid Concentrate Groente(Vegan)
Merk
Wijnhuis
Knorr Professional
Verkoopeenheid
Fles 1 Liter
Productnummer
2100030
Alcoholpercentage: 0,0%
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Knorr Professional Liquid Concentrate Groenten is een vertrouwde smaakmaker voor elk gerecht. De Liquid Concentrate heeft de gebalanceerde smaak van groenten en kruiden en versterkt snel en makkelijk de smaak van je gerecht. Liquid Concentrates zijn veelzijdig inzetbaar voor de bereiding van soep en sauzen, als basis voor een bouillon of fond en als smaakmaker om de laatste hand aan je gerecht te leggen. Het is makkelijk te doseren en geschikt voor zowel warme als koude toepassingen. De Liquid Concentrate Groente is veganistisch, allergenenvrij en daardoor ook geschikt voor een gluten- en lactosevrij dieet. Daarnaast is het vrij van smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en kunstmatige conserveermiddelen. De Liquid Concentrate is verpakt in een 1L fles en verkrijgbaar in meerdere smaakvarianten.
Ingrediënten

Ingrediënten: Geconcentreerde groentebouillon (67%) (water, geconcentreerd wortelsap¹ 9%, geconcentreerd uiensap¹ 1,4%, geconcentreerd preisap¹ 1,2%), zout, gistextract, suiker, aroma's, pastinaak¹ 1%, gemodificeerd maïszetmeel, voedingszuur (citroenzuur), verdikkingsmiddel (xanthaangom), knoflookpoeder¹, zonnebloemolie. Geschikt voor veganisten. Glutenvrij. Lactosevrij. ¹Duurzaam geteelde ingrediënten: 12,7%.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 83 kcal
Vetten0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten15 g
waarvan suikers12 g
Eiwitten4,6 g
Zout26,5 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag