L'arca Grillo Sicilia Doc

L'arca Grillo Sicilia Doc

4,65 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
L'arca Grillo Sicilia Doc
Merk
Wijnhuis
L'arca
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880428
Italië - Sicilië
Grillo
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Grillo druif staat met name bekend om zijn toepassing in de marsala wijnen. Echter zien we deze druif ook steeds vaker als mono cepage wijnen voorkomen. Deze witte druif heeft zijn oorsprong in Sicilië en is soms ook wel bekend onder de naam Riddu. De Grillo is bestand tegen hoge temperaturen en doet het daarom dan ook erg goed op Sicilië. Ondanks de hoge temperaturen en daardoor een hoger suikergehalte in de druif is de L'Arca Grillo een heerlijk frisse en fruitige wijn. Dit komt door de toepassing van een koude vergisting. In de neus geeft de wijn een mooi en intens boeket met een delicate complexiteit, frisse citrus, meloen, amandelen en lavendel. De smaak is zacht, elegant, fris, levendig fruit en een knapperige mineraliteit.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag