Preciso Grillo Sicilia

Preciso Grillo Sicilia

5,60 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Preciso Grillo Sicilia
Merk
Wijnhuis
Preciso
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0881129
Italië - Sicilië
Grillo
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Soepel
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
De wijnen van Preciso komen uit Sicilië en worden zorgvuldig met de hand geplukt. Het zijn elegante fruitige wijnen met een fruitig en rond karakter. De Preciso Grillo Sicilia is strogeel van kleur met geuren van citroen, limoen en exotisch fruit. Soepel in de mond en toegankelijk. Nadat de steeltjes van de druiven zijn verwijderd worden de druiven zachtjes geperst. Vervolgens vindt de alcoholische vergisting plaats op rvs tanks rond 18 graden voor 3 weken. Hierna vindt geen malolactische vergisting plaats om zo juist de frisse zuren te behouden, dan is de wijn klaar voor de fles. De Preciso Grillo Sicilia is perfect als aperitief. Ideaal bij vis, wit vlees en kazen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag