Lacheteau Haut Poitou Sauvignon Blanc

Lacheteau Haut Poitou Sauvignon Blanc

7,99 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Lacheteau Haut Poitou Sauvignon Blanc
Merk
Wijnhuis
Lacheteau
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890807
Frankrijk - Loire
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Levendig
Droog
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Lacheteau Haut Poitou Sauvignon Blanc is een verfijnde witte wijn afkomstig uit de befaamde wijnregio Haut Poitou in Frankrijk. Dit prachtige wijngebied in de Loire vallei, ligt naast het beroemde Sancerre. Deze wijn vertegenwoordigt het beste van de Sauvignon Blanc-druif, met een opvallend fris en fruitig karakter. Hij heeft een uitbundige neus van exotische vruchten, zoals passievrucht en citrus, die harmonieus samengaan met tonen van vers gemaaid gras en bloemen. De smaak is levendig en verfrissend, met een mooie balans tussen sappige fruitige aroma's en een subtiele mineraliteit. Een ware traktatie in combinatie met alles uit de zee of lichte kazen!
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag