Les Incontournables Banyuls Traditionnel 2015

Les Incontournables Banyuls Traditionnel 2015

16,18 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Les Incontournables Banyuls Traditionnel 2015
Merk
Wijnhuis
Les Incontournables
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840555
Frankrijk - Roussillon
Grenache Noir Grenache Gris
Alcoholpercentage: 15,0%
Fruitig
Krachtig
Vol
Zoet
Kruidig
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
De regio Banyuls is een prachtig gebied vol hellingen en terrassen, vlak bij de Spaanse grens, waar de Pyrénéen overgaan in de Middellandse Zee. Het gebied strekt zich uit over meer dan 6000 hectare, door leistenen muurtjes afgeboord. De Agulles, het pijpleidingsysteem houdt de erosie van de grond tegen. De arme en steile leisteen en de Tramontane, de strakke, droge en koude noorderwind die het gebied teistert, verplichten de wijnboeren om hun beroemde Vin Doux Naturel grotendeels manueel te maken. De wijngaarden worden met paard en kar bewerkt aangezien ze zo moeilijk bereikbaar zijn. De wijnen worden gemaakt door wijnalcohol toe te voegen aan het gistende druivensap. Deze wijn, gemaakt van Grenache Noir en Grenache Gris, onthult een complex scala aan aroma's, van vijgen en mokka tot specerijen en pruimen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag