Les Ligeriens Rose D'anjou

Les Ligeriens Rose D'anjou

6,99 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Les Ligeriens Rose D'anjou
Merk
Wijnhuis
Les Ligeriens
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0850025
Frankrijk - Loire
Cabernet Sauvignon Gamay
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Mooi dieproze, met aan alle kanten het accent op het fruit. Heerlijk aardbeien en frambozen in de geur, open en breed. De smaak is soepel en fruitig, met aangename zuren. Rosé d'Anjou was al populair in de jaren zeventig van de vorige eeuw. Sindsdien is het een van de meest bekende en populaire rosé's van Frankrijk gebleven. In deze tijd, waarin rosé weer heel gewild is, is hij geliefd door zijn milde en fruitige karakter. Dat is ook de kracht van de Loirestreek, waar het koele klimaat altijd zorgt voor fijne en opwekkende zuren. Het is een compositie van gamay en cabernet.
Ingrediënten

Bevat sulfieten

Allergenen
  • Zwavel
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag