Lipton Ice Tea Lemon No Bubbles

Lipton Ice Tea Lemon No Bubbles

2,75 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Lipton Ice Tea Lemon No Bubbles
Merk
Wijnhuis
Lipton
Verkoopeenheid
Pak 150 Centiliter
Productnummer
0260117
Alcoholpercentage: 0,0%
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Onze Lipton Ice Tea Green Lemon is een heerlijke verfrissende koolzuurvrije drank - zonder conserveermiddelen en kleurstoffen en laag in calorieën. Over het product Lipton Ice Tea Lemon is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een heerlijke verfrissing. De ijsthee met citroensmaak is koolzuurvrij. Lipton Ice Tea begint natuurlijk bij de thee. De Lemon variant is gemaakt op basis van zwarte thee extracten. Een perfect gebalanceerde hoeveelheid thee extract zit opgenomen in het water, vergelijkbaar met een warme kop thee waarbij je de thee een minuutje laat trekken. Lipton gebruikt 100% Rainforest Alliance gecertificeerde thee. Dit houdt in dat alle thee die wij gebruiken, afkomstig is van theeplantages waar wordt gewerkt met oog voor mens & milieu. De ijsthee wordt perfect gebalanceerd met suiker en stevia. Dit zorgt ervoor dat Lipton Ice Tea je de verfrissing geeft die je wil, terwijl het laag in calorieën is. Lipton Ice Tea is daarom een verantwoorde verwennerij voor tussendoor. Er zitten verder geen conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige zoetstoffen in. Ten slotte wordt Lipton Ice Tea Lemon compleet gemaakt met een vleugje citroensap, dit zorgt voor de aangename fruitige smaak die het beste tot zijn recht komt als je het ijskoud opdrinkt. Al meer dan 25 jaar zorgt Lipton Ice Tea voor verfrissing op de meest gezellige plekken van Nederland: op een zonnig terrasje, een zomers festival of gewoon bij jou thuis in de woonkamer.
Ingrediënten

Ingrediënten: water, invertsuiker, fructose, voedingszuur (citroenzuur), thee-extract(1) (0,12%), citroensap van geconcentreerd sap (0,1%), aroma, zuurteregelaar (trinatriumcitraat), antioxidant (ascorbinezuur), zoetstof (steviolglycosiden). (1)Rainforest Alliance Certified.

Allergenen
  • Zwavel
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 19 kcal
Vetten0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten4,5 g
waarvan suikers4,4 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,03 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag