Lipton Ice Tea Postmix

Lipton Ice Tea Postmix

139,01 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Lipton Ice Tea Postmix
Merk
Wijnhuis
Lipton
Verkoopeenheid
Fust 10 Liter
Productnummer
0261595
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Lipton Ice Tea Green Postmix. Concentraat ter bereiding van koolzuurvrije frisdrank met groene thee-extract gezoet met suikers en zoetstof. Over het product Lipton Ice Tea Sparkling BIB is een concentraat om verfrissende en koolzuurhoudende ijsthee te maken. Deze icetea met thee-extract is op zijn lekkerst als je ‘m ijskoud serveert met een schijfje citroen. Een verfrissende drank voor elk moment van de dag. Lekker in de zomer op het terras. De frisdrank is laag in calorieën, deels gezoet met stevia uit natuurlijke bron en Rainforest Alliance™ gecertificeerd. Deze postmix à 10 liter wordt per stuk geleverd en is goed voor 240 porties.
Ingrediënten

Water, suiker, zwarte thee-extract (0,32%), voedingszuur (citroenzuur), zuurteregelaar (trinatriumcitraat), citroensap uit geconcentreerd sap (0,1%), aromas, conserveermiddelen (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat), antischuimmiddel (E900).

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie150 kJ / 35 kcal
Vetten0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten8,7 g
waarvan suikers8,5 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,12 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag