Lipton Yellow Label Bulk Verpakking

Lipton Yellow Label Bulk Verpakking

4,84 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Lipton Yellow Label Bulk Verpakking
Merk
Wijnhuis
Lipton
Verkoopeenheid
Doos 100 Stuks
Productnummer
2020296
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Lipton Feel Good Selection Thee Yellow Label is van nature verrijkt met zonlicht, wat de natuurlijke eigenschappen van de thee verbetert en de smaak verrijkt. De thee is zeer geschikt voor op kantoor. Bereid de thee gemakkelijk en snel door het theezakje 2-3 minuten te laten trekken. De thee is duurzaam geteeld van Rainforest Alliance gecertificeerde theeplantages. De doos bevat 100 zakjes zonder envelop, maar is ook verkrijgbaar in een doos met 25 zakjes of 100 zakjes met envelop. Probeer ook eens een van de andere varianten: Lipton Feel Good Selection Thee biedt een breed assortiment van zwarte en groene theeën, fruit en kruiden infusies.
Ingrediënten

NL/BEIngrediënten 100% zwarte thee.

NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag