Loaded fries rendang pulled oats gegarneerd met gefrituurde ui en taugé
4 personen
15 minuten
vegetarisch
Ingrediënten
- 800 gr Friet piepers en zo
- 90 gr rendang pasta
- 120 ml kokos melk
- 320 gr pulled oats
- 2 gr koriander
- 40 gr cassave
- 20 gr gefrituurde ui
- 20 gr taugé
- 2 gr affilla
- 40 ml ketjap
Bereidingswijze
- Verhit een pan met olie en bak hier in de rendang pasta voor circa 1 minuut.
- Voeg nu de pulled oats toe en bak deze mee voor circa 4 minuten.
- Voeg de kokos melk en ketjap toe en laat het geheel op laag vuur stoven.
- Maak de rendang af met eventueel extra zout en peper.
- Frituur de frieten voor circa 5 minuten goud bruin.
Bordopmaak
- Leg de frieten in een bord/bakje en leg boven op de frieten de rendang.
- Garneer het gerecht af met de cassave chips, de krokante ui en de rauwe taugé.
- Leg op het laatste de Affilla cress en koriander op de frieten.
Bestel ingrediënten