Luc Pirlet Chardonnay Reserve Pays D'oc Frankrijk

Luc Pirlet Chardonnay Reserve Pays D'oc Frankrijk

6,88 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Luc Pirlet Chardonnay Reserve Pays D'oc Frankrijk
Merk
Wijnhuis
Luc Pirlet
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840323
Frankrijk - Pays dÓc
Chardonnay
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Rond
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Luc Pirlet is een Bourgondische Belg die in de Languedoc is neergestreken nadat hij jarenlang in de Champagne werkzaam is geweest. De wijnen van het Domaine Luc Pirlet zijn afkomstig van wijngaarden gelegen tussen Narbonne en de streek van Limoux in de richting van de Pyreneeën. Verschillende percelen van dezelfde druivensoort bieden verschillende bodems en microklimaten waardoor ze een rijk palet aan aroma's in de wijnen kunnen weven. Deze Chardonnay heeft een mooie helder goude kleur. In de neus complexe aroma's van gedroogde vruchten, wit fruit, vanille en bloemige noten. In de mond zijn rijke fruitsmaken te vinden van abrikoos en peer. Gaat goed samen met wit vlees, zeevruchten of fruit desserts.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag