Luc Pirlet Viognier Pays D'oc

Luc Pirlet Viognier Pays D'oc

4,79 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Luc Pirlet Viognier Pays D'oc
Merk
Wijnhuis
Luc Pirlet
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840092
Frankrijk - Pays dÓc
Viognier
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Elegant
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Luc Pirlet is een Bourgondische Belg die in de Languedoc is neergestreken nadat hij jarenlang in de Champagne werkzaam is geweest. De wijnen van het Domaine Luc Pirlet zijn afkomstig van wijngaarden gelegen tussen Narbonne en de streek van Limoux in de richting van de Pyreneeën. Verschillende percelen van dezelfde druivensoort bieden verschillende bodems en microklimaten waardoor ze een rijk palet aan aroma's in de wijnen kunnen weven. Deze wijn, van 100% Viognier is volfruitig, lichtkruidig, heeft zachte zuren en is mild van smaak. De wijn krijgt tegenwoordig een korte opvoeding op eikenhouten vaten en dat geeft de wijn een mooie zweem van vanille en caramel, naast een lichte bloemigheid, heel karakteristiek voor Viognier.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag