Pierrick Harang Cuvee Balthazar Viognier

Pierrick Harang Cuvee Balthazar Viognier

8,21 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Pierrick Harang Cuvee Balthazar Viognier
Merk
Wijnhuis
Pierrick Harang
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890899
Frankrijk - Pays dÓc
Viognier
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Pierrick Harang is een gepassioneerde en talentvolle wijnmaker die zijn naam heeft verbonden aan een uitzonderlijk wijnhuis. Gevestigd in een idyllisch hoekje van de wijnwereld, weet Pierrick Harang met zijn buitengewone vakmanschap en diepgewortelde liefde voor wijn indruk te maken op kenners en liefhebbers. Zijn wijnen zijn als kunstwerken, waarbij elke fles een verhaal vertelt van zorgvuldig gekozen druiven, uitgebalanceerde smaken en een unieke expressie van het terroir. Pierrick Harang staat bekend om zijn aandacht voor detail en het respecteren van de natuurlijke processen in de wijnbereiding. De Balthazar Viognier is een wijn met een breed palet aan aroma's van exotisch fruit, rijpe perzik, abrikoos en delicate bloemen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag