Chaud Devant

Over CHAUD DEVANT:
CHAUD DEVANT is hét inspirerende en veelzijdige modemerk voor horecaprofessionals. Onze collecties bieden keuken en bediening zelfvertrouwen en comfort. CHAUD DEVANT is ontstaan om medewerkers in de horeca stijlvol te kleden. Een modemerk voor chefs dat zich na verloop van tijd uitbreidde naar vernieuwende en verrassende items voor het hele team. Professionele en comfortabele kleding met stijl, persoonlijkheid en flair.

 

CHAUD DEVANT ontwikkelt regelmatig nieuwe collecties om aan te sluiten op de veranderende mode en recht te doen aan de veelzijdigheid in concepten in de horeca. Stoer of elegant, ingetogen of uitbundig, CHAUD DEVANT heeft geschikte collecties voor ieder concept.

 

Onze veelzijdige collecties zijn niet alleen mooi, ze beschermen en verzorgen het belangrijkste gereedschap waarover iedere ondernemer in de horeca beschikt: de mensen.

We create & inspire to make you look and feel good.

 

 

NORDIC Collection

Ga voor een pure, frisse look met onze Nordic-collectie! De Nordic Chef jacket is ontworpen voor Chef Joris Bijdendijk van Restaurant RIJKS®* in Amsterdam. De wens was om een nieuwe koksbuis in een shirtmodel te ontwikkelen. De artikelen in deze collectie zijn daarom gericht op bewegingsvrijheid en comfort. CHAUD DEVANT heeft zich hierbij laten inspireren door de Scandinavische trends: de Nordic-artikelen zijn strak en simpel, en worden afgemaakt met fijne details. Als je comfortabele kokskleding zoekt, is dit de collectie voor jou!

 

 

PURE DENIM Collection

De Pure Denim Collection is sterk, puur, rauw en toont karakter - en is daarom de perfecte samensmelting van fashion en workwear. Echte denim leeft! Hoe vaker je de stof wast, hoe meer deze tot leven komt. Was en behandel zoals jij wilt en creëer zo je eigen identiteit. Durf te combineren met deze stoere collectie!

 

FX Collection
Als specialist in mode voor chefs, keukenbrigades en bediening, weten we wat er speelt op de werkvloer en wat professionals verlangen en verwachten van hun kleding. Hierom staat vrijheid voorop bij de FX Collectie. Er is gekozen voor lichtgewicht stoffen. Met of zonder structuur. De fijne jersey stof zorgt voor onbeperkte bewegingsvrijheid en flexibiliteit. De Jersey stof bestaat uit Tencel® en polyester van gerecyclede plastic flessen.

 

De combinatie van de materialen is niet alleen milieuvriendelijk maar zorgt er ook voor dat de stof snel droogt. Korte, halflange of oprolbare mouwen in diverse modellen koksbuizen of bedieningsblouses. Kies het model dat bij jou past!

FEEL GOOD By moving towards sustainability
Het is voor ons vanzelfsprekend na te denken over impact van onze productie op mens en milieu. Voor onze producten met het FEEL GOOD label maken we gebruik van duurzame en gerecyclede materialen. We willen het aandeel van het FEEL GOOD label in onze collecties laten toenemen door bewuste keuzes te maken en verder te verduurzamen.

 

 

Tencel, ook wel lyocell, is een natuurlijke kunstvezel gemaakt op basis van de houtpulp van de eucalyptusboom. De boom groeit snel en heeft maar weinig water nodig. Waardoor deze duurzamer is dan katoen. Tijdens het productieproces van deze vezel wordt het merendeel van het water en de oplosmiddelen hergebruikt. De stof voelt zacht aan, ademt goed én is uitermate bestand tegen bacteriën.

 

De stoffen van Waste2Wear worden onder andere gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Deze flessen worden eerst versnipperd tot kleine stukjes plastic en vervolgens kort verhit. Het materiaal dat hieruit voortkomt, wordt gewoven tot het polyester waar we onze Recycled Plastic Bottles collectie mee maken.

 

Voor de productie van het garen van 2Life wordt het plastic van PET-flessen hergebruikt. Daarnaast wordt tijdens het productieproces bewust omgegaan met het waterverbruik en wordt er energie bespaard. In combinatie met Tencel ontstaat een lichtgewicht jersey-stof die flexibel genoeg is om met jou mee te bewegen.

 

De volledige Sense collectie heeft het FEEL GOOD label. Alle stoffen uit deze collectie worden geproduceerd in Italië. Onze leverancier heeft eco-certificaten en een duurzame bedrijfsvoering. Zo gebruiken ze minder water, minder chemische middelen, verminderen afval en verlagen hun CO2-uitstoot bij de productie van de stoffen.

Producten van Chaud Devant

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag