Clipper® 
Natural, Fair & Delicious™

 

Bij Clipper geloven we dat elke kop thee telt. Elk kopje dat je drinkt, betekent dat we het goede kunnen blijven doen om de mens en de planeet te ondersteunen. Daarom zijn al onze producten gemaakt met pure, natuurlijke ingrediënten en een zuiver geweten.

 

Natural
We vullen onze theezakjes met biologische ingrediënten (vaarwel pesticiden, hallo flora & fauna) en doen altijd het beste wat we kunnen doen voor het milieu.

Fair
Wij zijn ‘s werelds grootste Fairtrade-theemerk en ondersteunen meer dan 114.000 producenten en hun families om toegang te krijgen tot onderwijs, medische zorg en hulp op oudere leeftijd.

Delicious
We sourcen thee van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat elk kopje speciaal is. Ontdek meer over onze blends en wat er precies in een Clipper-kopje gaat.

Wat is Fairtrade & waarom is dit belangrijk?


Fairtrade betekent betere prijzen voor producenten, goede werkcondities, lokale duurzaamheid en eerlijke handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. We werken dan ook alleen met theeproducenten die zich inzetten voor het welzijn van werknemers en hun families. Samen met Fairtrade ondersteunen we thee producenten en de omliggende communities door een eerlijke prijs te betalen voor de thee.

Wij geloven in biologisch


Clipper doet er alles aan om biologisch te zijn; alle nieuwe producten die we maken zijn biologisch gecertificeerd. Omdat we er ook naar streven om GMO-vrij te zijn gebruiken we alleen ingrediënten van GMO-vrije bronnen. Verder ontmoedigen we actief het gebruik van chemicaliën zoals pesticiden bij onze telers, omdat wij geloven dat dit zorgt voor een betere thee die beter is voor het milieu.

 

Onze duurzaamheid - een verpakking die past bij onze thee

 

 

 

 

Wij geloven dat simpel beter is

 


Dat geldt voor onze thee en dat geldt ook voor onze verpakkingen. We hebben nog nooit chemisch gebleekte theezakjes in onze theedoosjes gestopt, want wie kan het wat schelen als een theezakje niet wit is? Want tenslotte: ‘It’s what’s on the inside that counts’.

 

 

 

 

Wij zijn pioniers in verpakking


Onze allernieuwste ontwikkeling is een ongebleekt, plasticvrij, GMO-vrij theezakje! We werken aan verschillende duurzame verpakkingsopties, waaronder het reduceren van het gewicht van onze verpakkingen en het verbeteren van onze recyclebaarheid.

Thee van Clipper® 

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag