Wij zijn Debic - Gemaakt voor professionele handen

Debic is een professioneel zuivelmerk voor chefs, banketbakkers en andere professionals in de wereldwijde foodservice-markt. Debic ondersteunt chefs en bakkers om het werken in de keuken gemakkelijker te maken: op welke manier dan ook. Door het bieden van een solide basis van zuivelproducten kunnen chefs en bakkers blindelings vertrouwen op de producten van Debic.

 

 

Debic ondersteunt chefs en bakkers om het werken in de keuken gemakkelijker te maken: op welke manier dan ook.

 

FrieslandCampina

FrieslandCampina is het moederbedrijf van Debic en is opgericht in 1871 door een groep boeren die besloten hun krachten te bundelen en een plaatselijke zuivelfabriek te starten. Het bedrijf heeft een coöperatieve traditie die meer dan 140 jaar teruggaat.

 

Vandaag de dag is FrieslandCampina een van de grootste zuivelondernemingen van de wereld en levert consumentenproducten, ingrediënten en halffabricaten voor kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector. FrieslandCampina levert producten voor de professionele markt onder FrieslandcCampina Professional. Hier is het professionele zuivelmerk Debic onderdeel van.

Duurzaamheid begint bij de boer, gaat door bij de productie en levering en eindigt bij de fles.

Duurzame melkveehouderij
Debic kan niet zonder de leden-melkveehouders. Zij produceren niet alleen het basisingrediënt voor het assortiment room, boter en desserts; ze dragen ook bij aan het bereiken van de duurzaamheidsdoelen. Duurzaamheid begint bij de boer, gaat door bij de productie en levering, en eindigt bij de fles. Debic werkt samen met de leden-melkveehouders aan een verdere reductie van de CO2-uitstoot. Zo is een van de middelen de vermindering van het energieverbruik en juist duurzame energiebronnen te gebruiken. Momenteel wordt al meer dan 60% van de groene elektriciteit in de productielocaties geleverd door eigen boeren.

 

Ook probeert Debic de uitstoot van de transporten verder te beperken door middel van alternatieve brandstoffen en zonnepanelen. Verder probeert Debic het afval en watergebruik in de productielocaties zoveel mogelijk te beperken of te hergebruiken.

 

 

Duurzame verpakking 
Voor de levering van veilig en hoogwaardig eten zijn goede verpakkingen essentieel. Debic werkt samen met leveranciers, onderzoekers en belangrijke klanten aan oplossingen om het effect op het milieu van de verpakkingen zo veel mogelijk te beperken. Debic probeert zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken en voor de productie zo veel mogelijk hernieuwbare of gerecyclede materialen te gebruiken. Debic streeft er dan ook naar om de verpakkingen 100% recyclebaar te maken.

Gebruiksklare producten
Het assortiment van Debic bestaat uit diverse zuivelproducten die op te delen zijn in de categorieën room, boter, desserts en vullingen. Alle producten zijn natuurlijk en voldoen aan de hoogste smaak- en kwaliteitseisen. Zo zijn de Debic dessert-producten, zoals de tiramisu en crème brulée, een handige dessert-basis die chefs tijd besparen en gasten verrassen. Ook heeft Debic een breed scala aan roomproducten, zoals slagroom, slagroom in spuitbus en kookroom, boter producten voor creaties én vullingen voor gebak en cakes.

Nieuw van Debic: Shapes
Debic helpt chefs een handje met de nieuwe productlijn Debic Shapes. Met de Debic Shapes serveer je op een simpele manier in enkele minuten een hoogwaardig dessert. Je hebt geen dure vormen nodig om een driedimensionale panna cotta ring te maken, geen extra voorbereidingstijd voor een prachtige mascarponebalk en iedereen kan perfecte quenelles van chocolade serveren. Iedere chef kan hier vervolgens zijn geheel eigen signatuur aan toevoegen.

 

Producten van Debic

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag