Duvel

 

SINDS JAAR EN DAG DRAAIT HET BIJ ONS FAMILIEBEDRIJF OM KWALITEIT, VAKMANSCHAP EN VERNIEUWING.

De vierde generatie van de familie Moortgat heeft jaar na jaar geïnvesteerd in de brouwerij. Het doel? De voortreffelijke kwaliteit van haar bieren in stand houden en zelfs nog een niveau hoger tillen. Dit gevoel voor kwaliteit gaat hand in hand met een doorgedreven passie voor het brouwen. De consumenten laten genieten van uitmuntende bieren, daar draait alles om.

 

DUVEL 6,66

Het nieuwste bier in de Duvel familie is de 6,66%, een toegankelijk bier met typische Duvel punch. Hemels zacht van smaak, licht aromatisch en verfrissend fruitig door het gebruik van 6 verfijnde hopsoorten.

 

DE PERFECT GESCHONKEN DUVEL

Een Duvel uitschenken doe je met geduld, met zachtheid en -als het even kan- met een gradenboog. Je start uiteraard met een droog glas, dat je in een hoek van exact 45° houdt en dan geleidelijk aan rechtop brengt om die mooie, royale schuimkraag te verkrijgen. Leg die gradenboog snel weg en geniet!

DUVEL IS MEER DAN ALLEEN BIER

Het is een echte passie voor de goede smaak. Voor Duvel Collection brengen een reeks internationale artiesten hun meest creatieve designs aan op en rond het Duvel glas. Ontdek deze gelimiteerde reeks en geniet mee van deze bijzondere samenwerking. De laatste samenwerking was met de Rotterdamse artiest Franky Sticks. Elk jaar rond september kan je een nieuw kunstwerk verwachten.

Producten van Duvel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag