Lotus Biscoff

 

Het creëren van kleine dagelijkse genietmomentjes, dat is waar wij voor gaan. Voor elke consument, iedere dag, overal ter wereld.

 

Pure ambacht van Bakker Boone

Wat uitgegroeid is tot een wereldwijd bekend merk begon allemaal in 1932 bij de Belgische bakker Jan Boone Sr. Hij maakte een gekaramelliseerd koekje met niets meer dan natuurlijke ingrediënten en noemde het Lotus, naar de bloem die symbool staat voor zuiverheid.


Nadat het koekje met zijn unieke smaak ontdekt werd begon bakker Boone in de jaren ’50 met het individueel verpakken van zijn Lotus Biscoff – The Original Speculoos. Vanaf dit moment werden de koekjes in verschillende horecazaken geïntroduceerd als ‘het koekje voor dat extra verwenmomentje bij de koffie’. Dit concept sloeg aan want wat bleek, de aroma’s van koffie en Lotus Biscoff vullen elkaar aan. Ze vormen het perfecte duo.

 

De unieke smaak van Lotus Biscoff
Inmiddels is het kleine koekje wereldwijd bekend, in meer dan 60 landen worden er jaarlijks meer dan 6 miljard koekjes geconsumeerd. Vanuit de unieke smaak van het koekje, is het assortiment door de jaren heen flink uitgebreid. Naast koek is er namelijk ook Lotus Biscoff pasta, ijs én chocolade. Zo wordt er steeds meer invulling gegeven aan die kleine dagelijkse genietmomenten, en dat allemaal met dé originele speculoos smaak!

 

 

Bakken met Lotus Biscoff – een troef in de keuken

Intussen wordt Lotus Biscoff over de hele wereld gebruik door creatieve chefs als ingrediënt in de keuken, bijvoorbeeld in desserts zoals tiramisu of cheesecake. Laat je inspireren en geef een twist aan je favoriete recept!

 

Tot op de dag van vandaag is Lotus Bakeries nog altijd een familiebedrijf. De ingrediënten zijn nog altijd even puur en de smaak even uniek als in 1932. Laat je onderdompelen in de wereld van Lotus Biscoff!

Producten van Lotus

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag