Naarmann

Al meer dan 119 jaar is Naarmann (zuivelonderneming uit Münsterland) leverancier van hoogwaardige en gevarieerde zuivelproducten voor de gastronomie, restaurant- en voedselverwerkende industrie. Door onze constant hoge kwaliteit bij de productie van zuivelproducten en continue ontwikkeling van ons assortiment hebben we naam gemaakt als zuivelproducent voor grootverbruikers en zijn sindsdien onmisbaar geworden in de foodservice, horeca en grootkeukens.

Opgericht door Theodor Naarmann in 1903, is de zuivelfabriek als familiebedrijf van generatie op generatie doorgegeven. Momenteel zetten de achterkleinkinderen deze erfenis voort. De kwaliteit en variëteit van onze producten worden voortdurend ontwikkeld en geoptimaliseerd dankzij regelmatige investeringen in nieuwe technologieën en interne innovatie om onze klanten de best mogelijke zuivelproducten te bieden. Naarmann verwerkt jaarlijks ca. 180 miljoen liter melk.

 

Kwaliteit en duurzaamheid
Melk is een kostbaar goed van de natuur. Om de belangrijke en indrukwekkende hulpbronnen die het milieu ons biedt zo lang mogelijk te behouden, heeft duurzaamheid in onze productie een hoge prioriteit gekregen. Ons bedrijf heeft een energiemanagementsysteem geïmplementeerd en is sinds 2015 ISO 50001-gecertificeerd. In al onze processen proberen we zo efficiënt en milieuvriendelijk mogelijk te handelen. Onze melkproducenten vertrouwen ook op hernieuwbare energiebronnen en gaan zorgvuldig om met hulpbronnen.

 

Veilige producten dankzij de nieuwste laboratorium- en afvultechnologie
Onze klanten waarderen vooral de lange houdbaarheid en de hoge productveiligheid. Om dit te garanderen wordt de aangeleverde melk, eerst onderzocht in ons laboratorium. Onze analysemethoden voldoen aan de International Food Standard (IFS) en bieden daardoor een bijzonder hoge kwaliteit. Dankzij de nieuwste aseptische productie- en afvultechnieken kunnen we deze kwaliteit gedurende het hele productieproces behouden. Dit betekent dat alleen zuivelproducten van de beste Naarmann kwaliteit onze productie verlaten.

 

Producten op haverbasis als zuivelvervanger

Ondanks dat wij van oudsher een zuivelproducent zijn staan wij open voor mogelijkheden buiten de zuivel. Zo zien wij bijvoorbeeld in dat de markt van zuivelvervangers zich sterk ontwikkelt,  daar spelen wij dan ook zeker op in. Wij hebben een assortiment ontwikkelt van diverse producten op haverbasis die als zuivelvervangers kunnen dienen. Op dit moment bestaat die assortiment uit haver- opschuimdrink, zure room, creme cuisine, yoghurt, vanille saus en diverse puddingsoorten.

Producten van Naarmann

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag