Oma Bobs - Met liefde bereid

Onze croquetten en bitterballen zijn met de grootst mogelijke zorg door ons zelf ontwikkeld en gemaakt met de beste verse ingrediënten. De inspiratie hiervoor vinden we sinds jaar en dag bij de oma van onze oprichter Jurgen Ottenhoff, oma Bob. Jurgen keek als jongetje altijd graag toe hoe zij met liefde bijna iedere zondag haar beroemde garnalencroquetten maakte en ze vervolgens voorschotelde aan haar familie.

 

Oma Bobs Snacks is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat dat een breed assortiment ambachtelijke snacks van topkwaliteit levert aan de horeca: van sterrenrestaurant tot buurtcafé. Wij zijn zeer verheugd dat de overheerlijke croquetten en bitterballen van Oma Bobs steeds vaker terug te vinden zijn op de kaarten van Horeca Nederland! Binnenkort ook bij u?

 

 

Onze koks hebben ambachtelijkheid hoog in het vaandel en ontwikkelen smaakvolle producten en bereiden deze zoals oma Bob dat vroeger ook deed.

Ambachtelijkheid

Wij maken onze snacks op dezelfde manier als vroeger. Dit betekent dat onze koks ambachtelijkheid hoog in het vaandel hebben en smaakvolle producten ontwikkelen en bereiden zoals oma Bob dat vroeger ook deed. Zo wordt de bouillon voor de ragout van onze croquetten en bitterballen nog steeds getrokken uit een met de grootste zorg samengestelde kruidenbuil. De kruidenbuil is vandaag de dag natuurlijk alleen wat groter dan de kruidenbuil zoals oma Bob die vroeger voor haar zondagse garnalencroquetten gebruikte.

 

In verband met ons brede assortiment snacks, stellen we nu ook meer verschillende soorten kruidenbuilen samen. Dankzij de traditionele bereiding met de liefde van Oma Bobs, bent u er zeker van dat u uw klanten alleen het beste serveert: met de snacks van Oma Bobs verwent u met recht uw gasten met smaak!

Voor de snacks van Oma Bobs worden altijd de beste verse ingrediënten gebruikt. Of het nu gaat om het vlees, of om de kruiden en groenten die wij gebruiken voor de samenstelling van onze kruidenbuilen waarmee wij de heerlijke bouillon trekken voor het maken van de ragout van onze croquetten en bitterballen. Dat zit gewoon verankerd in ons DNA.

 

Het is een basisprincipe dat terugvoert naar de manier waarop oma Bob haar beroemde garnalencroquetten maakte. Zij nam alleen genoegen met de beste verse ingrediënten. Vandaar dat wij voor het bereiden van bijvoorbeeld onze garnalencroquetten, net als oma Bob, uitsluitend Hollandse garnalen inkopen bij de lokale vishandel. Dankzij het gebruik van de beste verse ingrediënten voor onze snacks, bent u ervan verzekerd dat u uw gasten alleen het beste voorschotelt.

 

 

Exclusiviteit

De snacks van Oma Bobs worden exclusief geleverd aan de Horeca. Hier hebben wij bewust voor gekozen om onze klanten extra toegevoegde waarde te bieden en zich te onderscheiden. Dat betekent dat als u snacks van Oma Bobs op de kaart zet, u uw gasten iets speciaals biedt. U serveert uw gast iets wat hij of zij niet zelf in een winkel kan kopen.

 

Producten van Oma Bobs

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag