WAAROM PIEPERS & ZO DE BESTE FRIET HEEFT

Ambachtelijke friet is populair. Vooral die van Piepers & Zo: echte verse boerenfriet met een ambachtelijke uitstraling en authentieke smaak. De friet van Piepers & Zo wordt gemaakt van de Agria-aardappel. Niet de eerste de beste, maar dé frietaardappel bij uitstek. Deze aardappel komt zó uit de Hollandse bodem, alle seizoenen, het hele jaar door. Gisteren nog een aardappel, vandaag verse friet, skin-on 13 mm. En altijd dezelfde, mooie kwaliteit.

Echte verse boerenfriet met een ambachtelijke uitstraling en authentieke smaak.
Zak aardappels

PASSIE VOOR PIEPERS
Al meer dan 40 jaar worden de mooiste aardappels door een gedreven familie uit de klei getrokken. Inmiddels twee generaties zijn letterlijk en figuurlijk opgegroeid tussen de aardappelen. Daardoor weten ze alles van de aardappelen en de verwerking ervan. Al die kennis en ervaring, en vooral ook hun passie voor piepers, bracht hen een paar jaar gelden op het idee om zelf verse ambachtelijke, voorgebakken friet te gaan produceren. En zo werd Piepers & Zo een feit.

Natuurlijk weet de familie met al die jaren ervaring als geen ander hoe ze authentieke friet moeten produceren. Het belangrijkste is natuurlijk de aardappel. Daarom is gekozen voor de Agria-aardappel, een ras dat dé frietaardappel bij uitstek is. De aardappel komt zó uit de Hollandse bodem. Alle seizoenen, het hele jaar worden hier verse friet van gemaakt.

PIEPERS & ZO: ON THE ROAD

Sinds 2021 zijn wij in bezit van een unieke foodtruck: een Citroën HY uit 1963. Hij was al een tijdje met pensioen en stond geruime tijd stil net buiten Lyon, waar hij jarenlang dienst deed als transport voor vee. Toen wij de eigenaar vertelden wat we van plan waren, was de koop snel gesloten: deze beauty moest onze 'Pieperbus' gaan worden! Na een complete restauratie is het ons gelukt 'm om te toveren tot een volwaardige foodtruck waarin iedere chefkok zich thuis voelt!

 

Piepers & Zo Foodtruck

INSPIRATIE OP LOCATIE

Inspiratie op locatie: daar is onze foodtruck in eerste instantie voor bedoeld. De Piepers & Zo foodtruck gaat 'on the road' om je kennis te laten maken met nieuwe producten, concepten en inspiratie. We hebben tal van concepten voor je uitgewerkt die kunnen bijdragen aan het succes van je bedrijf. Zo maak je van ambachtelijke friet echte "Haute Fritures" op restauratief niveau, maar toch op een laagdrempelige manier.

 

FOODTRUCK OP JOUW LOCATIE?

Ook zo'n fan van foodtrucks? Onze Pieper & Zo truck is nu ook te huur voor jouw promotionele activiteiten! Ons culinaire Hocras team bakt bij jou op locatie de lekkerste piepers! Ook zitten we vol ideeën over thema's, de aankleding én de menukaart. Wat de praktische invulling betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos bij Hocras! Zo kun je er zeker van zijn dat we een evenement neerzetten dat bij jouw wensen past.

 

Piepers van Piepers & Zo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MEER WETEN?

Wil je meer weten over het huren van onze Piepers & Zo foodtruck of zou je een optie willen nemen?
Neem contact op met de klantenservice via klantenservice@hocras.nl

    Ik heb eenvraag