Pizza Perfettissima

De kunst van de perfecte pizza

Pizza Perfettissima is dé pizza totaaloplossing. Pizza Perfettissima is exclusief voor de professionele markt en biedt een compleet concept waarmee je snel en gemakkelijk margerijke pizza’s toevoegt aan jouw menukaart. Van vegan basis tot getopte clean label pizza, van oven tot service; aan alles is gedacht! Direct vanuit de vriezer te bereiden en tevens perfect voor take-away en delivery. Met Pizza Perfettissima biedt tal van voordelen! Dat is de kunst van de perfecte pizza.

Pizza Perfettissima is exclusief voor de professionele markt en biedt een compleet concept waarmee je snel en gemakkelijk margerijke pizza’s toevoegt aan jouw menukaart.

1. Vlug en eenvoudig van start
Geen gedoe voor jou. Hocras en Dr. Oetker Professional regelen alles voor je. Binnen een week heb je Pizza Perfettissima op de menukaart. Pizza’s, een oven (gebruiksklaar en geïnstalleerd) en snelle service in één!

 


2. Volledig getopt of eigen creatie
Het assortiment Pizza Perfettissima bij Hocras bestaat uit 7 verschillende pizza’s. Top zelf de 29 cm vegan basis af of ga aan de slag met een volledig getopte 29 cm pizza: Margherita (v), Quattro Formaggi (v), Verdure Grigliate (v), Salame, Tonno. Of kies voor de 22 cm Margherita: ideaal als kinderpizza of als lunchoplossing.

3. Authentieke pizzabelevenis
Pizza Perfettissima is exclusief voor de professionele markt. De 29 cm pizza’s zijn gemaakt van deeg dat in de oven nog rijst. Zoals het hoort bij een echte Italiaanse Pizza! 

 4. Snel klaar, makkelijk verdiend

Met ongeveer 4 minuten baktijd is Pizza Perfettissima in een mum van tijd klaar. Vanuit de vriezer, direct de oven in en serveren maar. Tevens ideaal voor take away en delivery. Dat is pas lekkere marge!

 

5. No food waste
De pizza hoef je niet te ontdooien. Dus geen schatting in verkoopaantallen en geen ontdooide pizza's waar je aan het einde van de dag niets meer mee kunt. Met Pizza Perfettissima bespaar je dus direct.

 


6. Ideaal voor takeaway en delivery
Heerlijk op locatie en tevens perfect voor oomservice, takeaway en delivery. Hocras biedt ook Pizza Perfettissima pizzadozen, zodat de pizza bij afhaal en bezorging knapperig, warm én smaakvol blijft.

7. Promotiemateriaal voor extra sales
Via de webshop van Dr. Oetker Professional kun je voordeling promotiemateriaal bestellen. Van tafelkaart tot gepersonaliseerde pizzaplank. Makkelijk bestel en snel geleverd. Nog geen passende oven? De pizza consultants van Dr. Oetker Professional adviseren je graag, of bestel direct via webshop.oetker-professional.nl.  

 

Producten van Pizza Perfettissima

 

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag