Ons verhaal

Met onze natuurlijke producten vul je jouw ontbijt, tussendoortje of lunch altijd verantwoord én lekker in! Zo ben je er - zodra de zon opkomt - weer klaar voor. Wat de dag ook brengt!

We geloven in de kracht van de natuur en gebruiken daarom ingrediënten die van nature vol van smaak zijn!

We kiezen voor zoveel mogelijk biologische ingrediënten in onze producten, die we zo min mogelijk bewerken.

We blijven daarnaast onze verpakkingen verduurzamen, om zo onze impact op het milieu te kunnen verminderen.

 

 

Natuurlijk is elke dag anders

Elke dag is een nieuwe avontuur. Vol met mooie en onverwachte momenten. Voor al die momenten is Zonnatura er voor jou. Want wij begrijpen dat geen dag precies hetzelfde is. Daarom hebben we natuurlijke en biologische producten, waarmee je jouw ontbijt, tussendoortje of de lunch altijd verantwoord in kan vullen. Zo ben je er - zodra de zon weer opkomt - weer klaar voor. Wat de dag ook brengt. Wat er ook gebeurt.

 

Zonnatura. Natuurlijk is elke dag anders.

Het overgrote deel van onze producten is biologisch. Wat houdt dat in?

We kiezen voor biologisch, omdat we het belangrijk vinden dat onze ingrediënten met respect voor natuur & bodem worden geteeld! Als we het hebben over biologische ingrediënten dan wil dat zeggen dat bij het verbouwen van deze ingrediënten geen gebruik is gemaakt van kunstmest, chemische bestrijdingsmiddelen en genetisch gemodificeerde organismen. De boeren laten de natuur zijn gang gaan en grijpen zo weinig mogelijk in bij het telen van de ingrediënten. Ook voegen we geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen toe aan onze producten, waardoor deze zo puur mogelijk zijn en hun lekkere natuurlijke smaak behouden.

 

Duurzaamheid van onze verpakkingen

Bij Zonnatura kiezen we zorgvuldig onze verpakkingen. Naast dat deze onze producten moeten beschermen, kijken we ook naar de duurzaamheid van het verpakkingsmateriaal! Onze muesli’s en crunchies zitten vanaf het voorjaar van 2020 in een verpakking die voor 45% afkomstig is uit plantaardig materiaal (rietsuiker). Ook is de inkt geheel op waterbasis.

Producten van Zonnatura

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag