Mexicaanse tostada's met jackfruit en pompoen - pulled chicken en zure room - pulled pork, mango en Mexican red sauce
- 4 personen
- 30 minuten
Ingrediënten
- 12 st soft corn tortillas
- 200 gr pulled pork
- 200 gr pulled chicken
- 200 gr pulled jackfruit
- 100 gr frijoles
- 80 gr jalapeño relish
- 60 gr tropical mango relish
- 80 gr Mexican red sauce
- 60 gr salsa picante
- 40 gr cheddar cheese sauce
- 80 gr guacamole 94% avocado
- 20 gr jalapeños
- 40 gr crème fraîche
- 40 gr gesneden mango
- 20 gr bos ui
- 12 gr rode peper
- 40 gr pompoen
- 20 gr fajita kruiden
- 8 st basket liner tissue
Bereidingswijze
- Om de tortilla's krokant te krijgen frituur je deze op 180 graden. Frituur ze kort tot de tortilla's een goudgele kleur krijgen. Laat ze vervolgens uitlekken op een stuk keukenpapier.
- Snijd de bosui en de rode peper in dunne ringen. Snijd de flespompoen en mango in blokjes.
- Verdeel de pompoenblokjes in een ovenschaal en marineer deze met de Fajita kruidenmix. Bak de pompoen gaar in de oven.
- Verwarm de pulled pork, pulled chicken en jackfruit in pannetjes.
Bordopmaak
- Leg drie tortillas op een plank of bord en maak elke tostada op een andere wijze op.
- Beleg 1 tostada met pulled chicken, zure room en rode peper ringen.
- Beleg 1 tostada met pulled pork, Mexican red sauce, mango, bosui en koriander.
- Beleg 1 tostada met jackfruit, pompoen en guacamole.
- Serveer eventueel met een tipje creme fraîche en limoenpartjes.
Bestel ingrediënten
- Smoky Mountains Newspaper Per. Acapulco Vetvrij Papier 30X30Smoky MountainsDoos 1000 Stuks5302005
-
-
-
-