Monte Antico Rosso Toscana Igt

Monte Antico Rosso Toscana Igt

7,41 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Monte Antico Rosso Toscana Igt
Merk
Wijnhuis
Monte Antico
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880064
Italië - Toscane
Cabernet Sauvignon Merlot Sangiovese
Alcoholpercentage: 13,5%
Fruitig
Krachtig
Zacht
Rijk
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Monte Antico, wat 'oude berg' betekent, is het oprechte eerbetoon van Neil en Maria Empson aan Toscane. Hun veertig jaar passie en ervaring brachten hen ertoe om samen met hun goede vriend Franco Bernabei, een meester in het maken van Italiaanse wijn, hun eigen label op te richten. Samen hebben ze de typische Toscaanse druif Sangiovese gestyled, waarbij ze alles benadrukken wat het te bieden heeft en het aanvullen met net genoeg Merlot en Cabernet Sauvignon om alles samen te brengen. Deze wijn ademt Toscane. Heerlijke geuren van leer, aarde, kruiden, zwarte bessen en pruimen. In de mond een rond gevoel, elegant, aantrekkelijk fruitig en mooi gebalanceerd. Je kan de wijn erg breed inzetten. Pasta, risotto, rood vlees en mooie kazen, deze wijn past overal goed bij.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag