Petit Baron Blanc

Petit Baron Blanc

6,03 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Petit Baron Blanc
Merk
Wijnhuis
Petit Baron
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840349
Frankrijk - Buzet
Sauvignon Blanc Semillon
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Levendig
Droog
Intens
Duurzaam
Diervriendelijk
Boervriendelijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Petit Baron werd geïnspireerd door de steenuil van Athene, een zeldzame en beschermde soort die door Les Vignerons de Buzet opnieuw in de wijngaard werd geïntroduceerd. het illustreert de sterke betrokkenheid van het wijnhuis bij het beschermen en produceren van biodiversiteit. Als lid van het internationale netwerk 1% for the planet, zet Petit Baron zich ook in voor het milieu; 1% van de omzet die door de verkoop wordt gegenereerd, wordt gedoneerd aan mileubeschermingsorganisaties. Een glaasje Petit Baron is dus zowel een smakelijk moment als een goede daad voor het milieu. Een glas Petit Baron Blanc bestaat voor 55% uit Sauvignon Blanc en voor 45% uit Semillon. Het is een verfrissende en karaktervolle wijn met veel tonen van witte bloemen, citrus, mango en ananas.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag