Pezzo D'oro Primitivo Igp Puglia

Pezzo D'oro Primitivo Igp Puglia

6,23 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Pezzo D'oro Primitivo Igp Puglia
Merk
Wijnhuis
Pezzo D'oro
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880080
Italië - Apulië/Puglia
Primitivo
Alcoholpercentage: 14,0%
Fruitig
Vol
Rijk
Kruidig
Productomschrijving Wijnomschrijving
Pezzo d'Oro Primitivo staat als een ode aan de kwaliteit en traditie van Italiaanse wijnmaakmethoden. De zorg en aandacht die besteed worden aan de kwaliteit van deze druiven, resulteren in een wijn die zowel krachtig als elegant is, met een onmiskenbare diepte en complexiteit. In de neus van de wijn kun je aroma's van zwarte vruchten, rode kersen, aardbeienjam en kruiden terug vinden. De smaak van deze wijn is vol, met een goede concentratie en een lange, sappige en fruitige adronk. Het is een uitstekende begeleider bij rode vleesgerechten, stoofpotjes, barbecue en harde kazen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag