Pierrick Harang Cuvée Balthazar Syrah

Pierrick Harang Cuvée Balthazar Syrah

9,02 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Pierrick Harang Cuvée Balthazar Syrah
Merk
Wijnhuis
Pierrick Harang
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890972
Frankrijk - Languedoc
Syrah
Alcoholpercentage: 14,0%
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Duurzaam
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Pierrick Harang is geen groot kasteel met honderden hectare wijngaarden en een rijke geschiedenis. Pierrick Harang is één van de vijf generaties wijnhandelaren en oenologen van zeer hoog niveau. Er is ook maar één simpel doel, een prachtig vervolg schrijven voor de geschiedenisboeken. Met de huidige wijnen die ze produceren zijn ze daar al een goed stuk mee op weg! De Cuvée Balthazar Syrah heeft een prachtige kersenrode kleur. In de neus vinden we aroma's van de mooiste bosvruchten, kersen, kruiden en vijgen. De smaak is nog intenser en voller dan je kan verwachten. Een brede en volle aanzet wordt gevolgd door zacht rijp fruit. De rozemarijn en laurier complementeren deze heerlijke wijn op de achtergrond. Prachtig te combineren bij mooie stuikken vlees.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag