Pierrick Harang Le Petit Balthazar Rose

Pierrick Harang Le Petit Balthazar Rose

5,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Pierrick Harang Le Petit Balthazar Rose
Merk
Wijnhuis
Pierrick Harang
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890964
Frankrijk - Languedoc
Cinsault
Alcoholpercentage: 11,0%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Duurzaam
Productomschrijving Wijnomschrijving
Pierrick Harang is een gepassioneerde en getalenteerde wijnmaker uit Frankrijk, wiens toewijding aan zijn ambacht heeft geleid tot de creatie van de verfijnde Le Petit Balthazar Rose. Met een rijke familiegeschiedenis in de wijnproductie, heeft Pierrick de kunst van het wijnmaken tot in de finesse geperfectioneerd. Le Petit Balthazar Rose is een meesterwerk van subtiliteit en balans. Pierrick begrijpt dat het geheim van een uitstekende rosé ligt in het vinden van de perfecte harmonie tussen druivensoorten en terroir. Hij heeft met zorg een wijn gecreëerd die het karakter van de Cinsault druif op een unieke manier naar voren brengt.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag