Piper Heidsieck Rose Sauvage

Piper Heidsieck Rose Sauvage

44,28 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Piper Heidsieck Rose Sauvage
Merk
Wijnhuis
Piper Heidsieck
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0930661
Frankrijk - Champagne
Chardonnay Pinot Noir Pinot Meunier
Alcoholpercentage: 12,0%
Elegant
Levendig
Droog
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Piper-Heidsieck Rosé is een droge, sprankelende rosé wijn van dit alom bekende champagnehuis. Het gebruik van een relatief groot aandeel aan rode wijn geeft deze rosé champagne zijn kenmerkende karakter. De champagne heeft een volle roze kleur met lichte schitteringen. Deze wijn symboliseert de balans tussen volle, rijke smaken en elegantie. Het gebruik van een groot gedeelte aan rode wijnen geeft de Piper-Heidsieck Rosé deze karakteristieken mee. De Heidsieck Rosé is rijk aan aroma's van bessen, bramen, sinaasappel en saffraan. Heerlijk in combinatie met verschillende lichte maaltijden, maar ook om opzichzelfstaand van te genieten.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag