Reversanti Barolo Docg

Reversanti Barolo Docg

19,53 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Reversanti Barolo Docg
Merk
Wijnhuis
Reversanti
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880246
Italië - Piemonte
Nebbiolo
Alcoholpercentage: 14,0%
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Houtgelagerd
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Reversanti ligt in het hart van Piemonte dat al deccenia lang bekend staat om zijn rijke rode wijnen en unieke landschap. Barolo is misschien wel één van de grootste namen in de wijnwereld en heeft niet voor niets de bijnaam: ''re dei vini e vino dei re'', oftewel; Koning van de wijnen en wijn van de koning. De druiven (Nebbiolo) voor deze wijn worden met de grootste zorg geselecteerd en met de hand geplukt. Deze Barolo heeft 2 jaar op het eiken houten vat gerijpt en daarna nog 1 jaar op de fles.Het bouquet van deze wijn is licht floraal en kruidig met daarnaast een intense harmonie van rozen, kersen, bessen, vanille en tabak. In de mond is de wijn pracht gelagerd en zijn er vele smaken die we in de neus tegenkomen terug te vinden. Prachtige en krachtige stuctuur en zeer lange afdronk. Van deze wijn zijn maar 14.000 flessen geproduceerd en kan makkelijk nog 15-20 jaar in de kelder worden bewaard. Top wijn voor bij mooie diners.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag