Salade met vegetarische crispy kip met Romeinse sla, sugersnaps en Parmezaanse kaas
4 couverts
vegetarisch
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Vegetarische Slager.
Ingrediënten
- 4 st NoChicken burgers
- 50 ml zonnebloemolie
- 750 gr Romeinse sla
- 300 gr sugersnaps
- 200 gr Parmezaanse kaas
- 1 bakje cress
- 4 st eetbare bloemen
- 2 dl vinaigrette
Bereidingswijze
- Bak de burgers, bij voorkeur ontdooid, krokant in de zonnebloemolie.
- Snijd de burgers vervolgens in mooie reepjes.
- Maak de Romeinse sla schoon, snijd, was en droog deze in een slacentrifuge.
- Maak de sugersnaps schoon en blancheer ze in kokend water met wat zout.
- Rasp de Parmezaanse kaas.
- Maak de Romeinse sla aan met wat vinaigrette en verdeel deze over de bowls. Maak de sugersnaps aan met de rest van de vinaigrette en verdeel deze samen met de kip over de Romeinse sla.
- Maak de salade af met de geraspte Parmezaanse kaas en de Oost Indische kers blaadjes en geplukte bloemblaadjes.
Bestel ingrediënten
- Vegetarische Slager Crispy No Chicken Burger (Vegan Kipburger 90GVegetarische SlagerDoos 20 Stuks4612778