De Vegetarische Slager - Ambachtelijk lecker sinds 2010

 

De Vegetarische Slager maakt vegetarisch vleesch. Producten met dezelfde smaack en structuur als de dierlijke variant. Dat is waarom we liever niet spreken over vleesvervangers, maar over vleesopvolgers: het nieuwe vleesch.

Ons verhaal

De Vegetarische Slager is geboren vanuit de behoefte van een groot vleesliefhebber. We zijn de ambachtelijke slager van toen, met het vleesch van nu. Vegetarisch vleesch waarmee we vleesliefhebbers laten beleven dat je niets hoeft te missen. Minstens zo lecker als het origineel, maar met enkel vegetarische ingrediënten. Onze missie? De grootste slager ter wereld worden.

We zijn de ambachtelijke slager van toen, met het vleesch van nu.

Hoe wij ons vak verstaan
Hoogwaardig vleesch
We maken vegetarisch vleesch met dezelfde smaack en structuur als de dierlijke variant. Geen vleesvervangers, maar het nieuwe vleesch. Een ware ode aan vlees, waarbij alleen hardnekkige vooroordelen worden geslacht. Gemaakt door vleesliefhebbers, voor vleesliefhebbers.

Voedselrevolutie
Samen maken we deel uit van de Voedselrevolutie – de onvermijdelijke shift naar meer plantaardige voeding. Een beweging die niet alleen een enorm voordeel oplevert voor het milieu en de wereldvoedselvoorziening, maar uiteraard ook voor dierenwelzijn.

Het dier uit de keten
Zoals werkpaarden zijn vervangen door mechanische paardenkrachten, zo zullen ook dieren overbodig worden voor de productie van vlees. Door het dier uit de voedselketen te halen, werken we aan een impactvolle verandering van de voedselvoorziening. Zo blijven culinaire tradities onveranderd en zet je in een handomdraai de leckerste gerechten op tafel.

De Raw NoBeef veganistische burger

De Vegetarische Slager Raw NoBeef Burger is de perfecte vleesvervanger voor het premium broodje hamburger. Gemaakt met de beste ingrediënten en geschikt voor een veganistisch dieet. De veganistische Raw NoBeef Burgers zijn verpakt in een doos van 20 stuks, van 113 gram per stuk.

 

Producten van de Vegetarische Slager

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Recepten

Ik heb eenvraag