Santa Maria Kimchi Spice Mix

Santa Maria Kimchi Spice Mix

8,58 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Santa Maria Kimchi Spice Mix
Merk
Wijnhuis
Santa Maria
Verkoopeenheid
Pot 315 Gram
Productnummer
2131994
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een unieke pittigzure kruidenmix voor het maken van een smakelijke Koreaanse Kimchi, klaar in slechts 1 uur. Een unieke pittigzure kruidenmix voor het maken van een smakelijke Koreaanse Kimchi, klaar in slechts 1 uur. De kruidenmix bevat knoflook, zout, gember, en chilipeper. Met deze kruidenmix boots je gemakkelijk het traditionele Koreaanse gerecht, waarbij kool wordt gefermenteerd, na. Uiteraard goed te combineren om groente op smaak te brengen in een salade of als vulling in een quesadilla. Gebruik 20 gram kruidenmix op 600 gram groenten, vermeng en laat minimaal 1 uur intrekken. Voor gebruik even omroeren. Eén bus is goed voor zo'n 9,5 kg groenten. Ideaal voor het inleggen van diverse groenten, zoals chinese kool, rode kool, rode ui, wortel, cherrytomaatjes, koolrabi, groene paprika, boksoy en cavolo nero.
Ingrediënten

Knoflook, zout, gember, chilipeper.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1031 kJ / 245 kcal
Vetten4,5 g
waarvan verzadigde vetzuren1,3 g
Koolhydraten37 g
waarvan suikers3,5 g
Eiwitten9,2 g
Zout30 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag