Santa Maria Taco Tubs Mini 14 Stuks

Santa Maria Taco Tubs Mini 14 Stuks

2,35 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Santa Maria Taco Tubs Mini 14 Stuks
Merk
Wijnhuis
Santa Maria
Verkoopeenheid
Pak 86 Gram
Productnummer
2339035
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
VERRAS MET TEX MEX! Met de Tex Mex-keuken kan je eindeloos variëren. Of je nu druk bent of juist alle tijd hebt om te koken, voor iedere dag van de week is er een heerlijk gerecht. De knapperige en glutenvrije Taco schelpen hebben de smaak van een Taco maar door hun unieke cup vorm breken ze minder snel. * Ook geschikt als voorgerecht of borrelhapje * Vul Taco tubs met vlees, vis of groente, gekruid met de Santa Maria Taco kruidenmix. * Gebruik als topping Santa Maria Taco saus en Guacamole Dip Mix. * De taco tubs van Santa Maria zijn glutenvrij * Kijk voor receptinspiratie op santamariaworld.com
Ingrediënten

Maïsmeel (74%), zonnebloemolie, zout Kan sporen van soja bevatten.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1982 kJ / 483 kcal
Vetten24 g
waarvan verzadigde vetzuren2,3 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers1,1 g
Eiwitten5,7 g
Zout1,5 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag