Secret De Lunes Viognier

Secret De Lunes Viognier

6,94 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Secret De Lunes Viognier
Merk
Wijnhuis
Secret De Lunes
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0840422
Frankrijk - Languedoc
Viognier
Alcoholpercentage: 12,0%
Fruitig
Elegant
Rond
Droog
Duurzaam
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Mas de Lunes is een van de grootste landgoederen van de Languedoc. Ze maken een reeks unieke, biologische wijnen die prachtige terroir weerspiegelen. De wijnen van Mas de Lunes zijn intens, aromatisch, zuiver en puur. Neem bijvoorbeeld deze Viognier. De druiven worden in de nacht geplukt om de frisheid in de wijn te bewaren. Na de vinificatie rijpt de wijn 4 maanden op de lie om wat rondheid en complexiteit te creëren. Hij is aromatisch, zacht en rond met aroma's van nectarine en abrikozen. Combineer deze wijn met geitenkaas of exotische gerechten.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag