Sier Bagastro Tipje Rond 5Cl 7X5mm

Sier Bagastro Tipje Rond 5Cl 7X5mm

4,47 per stuk
53 146 04b.jpg
53 146 04a.jpg
Actie loopt tot en met 19-04-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Sier Bagastro Tipje Rond 5Cl 7X5mm
Merk
Wijnhuis
Sier
Verkoopeenheid
Krimp 80 Stuks
Productnummer
5314604
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Bagastro is een prachtige productlijn van Sier Disposables gemaakt van 70% suikerriet pulp en 30% hout pulp. Suikerrietpulp staat ook wel bekend als “bagasse” en aangezien deze producten zeer geschikt zijn voor de gastronomie lag de naam “Bagastro” voor de hand. Eco Friendly Bagasse is restafval bij het produceren van suiker uit suikerriet. Voorheen werd dit afval gewoon verbrand. Maar tegenwoordig wordt het voor diverse doeleinden gebruikt onder andere om disposables van te maken. Een duurzame verandering dus. Voeg daarbij dat Bagastro producten biologisch afbreekbaar zijn en je hebt een Eco Friendly en duurzame productgroep. Vorm Bagastro is in look and feel een rijk en natuurlijk materiaal waar je unieke vormen van kan maken. Designer Mieke Cuppen is hier fantastisch in geslaagd. Uitgangpunten waren dat de vorm stijlvol, eenvoudig maar ook praktisch in gebruik moet zijn. Deze drie elementen zijn allen perfect in de vorm tot uiting gekomen. Door deze toevoeging is de Bagastro serie nog completer geworden. Geschikt voor: • -20°C tot 110°C • Magnetron
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag