Stellenrust Simplicity Zuid-Afrika

Stellenrust Simplicity Zuid-Afrika

7,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Stellenrust Simplicity Zuid-Afrika
Merk
Wijnhuis
Stellenrust
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0884248
Zuid-Afrika - Stellenbosch
Cabernet Sauvignon Merlot Shiraz
Alcoholpercentage: 14,0%
Fruitig
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Druiven voor deze wijn worden geoogst van drie verschillende boerderijen waar we geloven dat elke variëteit het beste presteert in de blend - je kunt het een drie terroir-blend noemen in één fles - Stellenbosch: 50% Shiraz uit de Helderberg die een mooi pepertje geeft, 28% Cabernet Sauvignon van onze boerderij met munt, chocolade en bessen en 22% Merlot van de kleigronden van de Devon-vallei, wat zorgt voor een frisse zuurgraad. De neus toont pittige mokka smaken en enkele vanille-tonen afgeleid van Amerikaans eiken. De smaak is rijk, gevuld met rijp fruit, peper en hints van viooltjes, cassis en donkere chocolade; afgevlakt met subtiele Merlot-smaken en vanille-eikenhout. 90% van de wijn gaat voor 12 maanden op Frans eiken. De Andere 10% op Amerikaans. En de naam Simplicity ? nou, veel geweldige dingen ontstaan ??door het simpel te houden
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag