Tafelspitz uit de smoker met chimichurri

  • 4 personen
Ingrediënten
  • 2 st runder tafelspitz (runderstaartstuk)
  • 150 gr Bresc Chimichurri
  • 40 gr Bresc marinade voor rundvlees
  • 20 gr Bresc geroosterde knoflook en soja glaze
Bereidingswijze
  1. Smeer de tafelspitz in met de marinade voor rundvlees.
  2. Gaar de tafelspitz sous-vide gedurende 1 uur op 60 graden.
  3. Haal hierna uit het vacuum en smeer de tafelspitz in met de geroosterde knoflook en soja glaze. 
  4. Gaar op indirect vuur op de BBQ bij 110 graden en zorg voor een kerntemperatuur van 57 graden.
  5. Serveer de chimichurri apart bij het vlees.
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Bresc.
Bestel ingrediënten
  1. Bresc Marinade Chimichurri
    Bresc Marinade Chimichurri
    Bresc
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pot 450 Gram
    4340907
  2. Bresc Roasted Garlic Puree
    Bresc Roasted Garlic Puree
    Bresc
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pot 325 Gram
    4882678
  3. Holblauw Runder Staartstuk Met Vet Ca 1500- 2000 Gram
    Holblauw Runder Staartstuk Met Vet Ca 1500- 2000 Gram
    Holblauw
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Circa 1750 gram
    3366649
  4. Bresc Glaze Soy And Black Garlic
    Bresc Glaze Soy And Black Garlic
    Bresc
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pot 450 Gram
    4340569
Ik heb eenvraag