Terre D Amandiers Chard/Chenin Blanc Pays D Oc Frankrijk

Terre D Amandiers Chard/Chenin Blanc Pays D Oc Frankrijk

9,64 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Terre D Amandiers Chard/Chenin Blanc Pays D Oc Frankrijk
Merk
Wijnhuis
Terre D Amandiers
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0834673
Frankrijk - Pays dÓc
Chardonnay Chenin Blanc Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 14,0%
Fris
Fruitig
Levendig
Droog
Rijk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Wijnmaker Jean-Michel Bonfils kwam als jongeman uit een grote wijnmakers familie na de onafhankelijkheid van Algerije terug naar Frankrijk en kocht zijn eerste wijngaard in de buurt van Béziers. Hij breidde dat in 40 jaar tijd uit met wijngaarden in voornamelijk de Languedoc. Er wordt bijzonder veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de wijngaarden en de druiven. Van bodemanalyse en keuze van druivenrassen tot manier van oogsten. De wijnkelders zijn allemaal uitgerust met de nieuwste technologieën. Deze wijn heeft een goudgele kleur. De neus is expressief maar elegant met tonen van honing, witte bloesem, noten, vanille en hout. De aanzet is krachtig maar ook mineralig, de smaak vol en rijk met tonen van geconfijte citrus, vanille en boter. Zeer lange afdronk waarin het hout overheerst. Deze wijn doet denken aan een goede Bourgogne. Dit is een stevige wijn die het goed doet bij gebakken of gegrilde vis met een romige saus.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag