Vegan Chocolade Mousse

0,00 per stuk

Vegan Chocolade Mousse

5 porties
vegan
Dit recept wordt mede mogelijk gemaakt door Flora.
Ingrediënten
  • 500 gr Flora Professional Plant Koken & Opkloppen 31% vet
  • 300 gr Callebaut 811 pure Chocolade Callets - 54,5% cacao
Bereidingswijze
  1. Klop 500 gram Flora Plant room half op (yoghurt dikte).
  2. Maak een ganache van de 135 gram Flora room en de 300 gram chocolade.
  3. Zorg dat dit een goede homogene massa is en giet dan de opgeklopte Flora room in drie keer door de ganache.
  4. Eventueel direct met een spuitzak portioneren in glazen of op laten stijven in de koelkast en dan quenelles ervan scheppen bij een dessert.
Bestel ingrediënten
  1. Callebaut Chocolade Callets Puur C811 54,5%
    Callebaut Chocolade Callets Puur C811 54,5%
    Callebaut
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Zak 2500 Gram
    2710590
  2. Flora Room Plantaardig Koken & Opkloppen 31% Vet
    Flora Room Plantaardig Koken & Opkloppen 31% Vet
    Flora
    Gratis account aanmaken
    Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
    Pak 1 Liter
    4300109
Ik heb eenvraag