Viavina Walk In The Woods Sauvignon Blanc

Viavina Walk In The Woods Sauvignon Blanc

7,81 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Viavina Walk In The Woods Sauvignon Blanc
Merk
Wijnhuis
Viavina
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880858
Spanje
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Levendig
Droog
Duurzaam
Diervriendelijk
Boervriendelijk
Biologisch
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
De sauvignon blanc Walk in the Woods wijngaard ligt echt midden tussen de bossen op 1200 meter hoogte. Waardoor er tussen dag en nacht een groot temperatuurverschil kan zijn. Dat maakt dat deze wijnen niet hoog in alcohol zijn doordat de fotosynthese in de avond stopt en dus de druif niet veel suikers kan aanmaken maar wel de tijd krijgt om te rusten en voedingstoffen uit de bodem te halen. Dat maakt de druiven sterk en puur. De wortels nemen smaken op uit de bodem proef je terug in de wijn. Deze Sauvignon bevat 61 Kcal, waar een reguliere wijn vaak >100 Kcal heeft. Dit komt omdat de wijn geheel droog is vergist, dus alle suiker is in alcohol omgezet. Het is een verfrissende, fruitige wijn met veel groene tonen van vers gemaaid gras, de fruitigheid van passiefruit en elegante tonen van limoen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag